Veľké veci v malom by FEEL HOME FACTORY
15. októbra 2017
Ako ZAČAŤ?! …
15. októbra 2017

6 tipov pre vaše Sparkling glamour kráľovstvo…

6 tipov pre vaše Sparkling glamour kráľovstvo…

 

Luxusný pocit, poriadok, metalické odlesky, teplo a chic kúsky…Aj takto sa dá vnímať pojem glamour a my vám poradíme, ako ho priniesť do vášho príbytku.

 

1. Zrkadlá, zrkadlá ….

Nielenže váš priestor dokonale zväčšia, ale znásobia všetko ostatné a pridajú ten správny ,,punc“. Netreba sa báť výrazných rámov, rôznych veľkostí, ani tvarov. Urobte si zo zrkadiel obrazovú galériu na stene alebo len tak oprite veľké zrkadlo v ráme do rohu obývačky. Stačí už len skontrolovať, či aj v odraze je všetko v poriadku 🙂

 

2. Luster šperkom!

Dizajnu samotného stropu je venovaná v interiéri asi najmenšia pozornosť, preto si zaslúži dokonalý šperk. Krištáľ, retiazky, extravagantné tienidlá…Zelenú má všetko čo vztýči vašu hlavu. Dbajte na kvalitný kúsok, vráti sa vám to v celkovom vzhľade priestoru dvojnásobne.

 

3. Kožušiny

Skrátka teplo a luxus. Či ich prehodíme cez stoličku v jedálni, chodbe, alebo cez posteľ či gauč, úspech zožnú naozaj všade a premiestniť ich vieme vždy podľa nálady aj podľa tematickej výzdoby.

 

4. Textil

Priestor dokáže schladiť, zohriať, zvelebiť. Absolútnym favoritom pri tomto štýle je pre mňa čalúnenie. Kožou potiahnuté nábytky, čalúnené panely na stenách, čelách postelí a látkové taburety a sedačky. Glamour je presne štýl, ktorý vám toto dovolí a zároveň vám nezakáže ani ťažšie zamatové závesy.

 

5. Konzolový stolík

Pre niekoho zbytočný kútik, pre prázdnu stenu to pravé. Sklenený, zrkadlový, kožený, kovový s kamennou vrchnou doskou…tento malý, ale výrazný kus nábytku si nájde svoje miesto v ktorejkoľvek časti domu, či už vo vstupnej hale, obývačke, jedálni, alebo prechodovej miestnosti. Stačí naň položiť štýlovú lampu, exkluzívny difúzer, knihy, kvety alebo (aj) vašu obľúbenú fotografiu a jeho pocitový účel sa rozhodne dostaví.

 

6. Doplnky

Každopádne, zlatý (medený alebo chrómový) klinec tvoria nielen v tomto štýle doplnky. Zvoľte si maximálne dva druhy tohto kovu a dajte si záležať na zaujímavých dekoráciách. Zjemnite priestor nežnými kvetmi, sviečkami a čírym sklom. Už sa len stačí párkrát pozrieť s odstupom, popresúvať to na x-týkrát tak, aby ste boli s výsledkom spokojní a možete si svoje glamour kráľovstvo užívať.

Enjoy!